15 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος της σεζόν(Ιπποδρομίες Νιγρίτας 13/9/14)


Η φετινή σεζόν έφτασε στο τέλος της μετά τις ιπποδρομίες του προηγούμενου Σαββάτου στη Νιγρίτα οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από απίθανες μονομαχίες και θεαματικές αφίξεις. Στην κούρσα των 1000 μέτρων την πρώτη θέση κατέλαβε εύκολα ο Κίνγκ Μπίλ ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν, μετά από σκληρή μονομαχία, οι Ουαλός και Τουταγχαμών αντίστοιχα. Η κούρσα των 1400 μέτρων αποδείχθηκε πιο εντυπωσιακή αφού υπήρξε απίστευτος ανταγωνισμός μεταξύ των πρώτων. Συγκεκριμένα η πρώτη θέση κρίθηκε στο “ανέβασμα-κατέβασμα” με τον Έβρι γκρεϊν οφ σαντ να κατακτάει για ακόμα μία φορά την πρώτη θέση και τον Τράνστεντ Γουέι να είναι δεύτερος. Τρίτος τερμάτισε ο Φιντελίτο. Τέλος στην κούρσα των 1800 μέτρων ο ίππος Δέξιππος πήρε σαρωτικά την νίκη αφήνοντας δεύτερο τον Ιδομενέα και τρίτο τον Γιόβαν. Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση:
Κούρσα 1000 μέτρων: Κινγκ Μπίλ(μέση), Τουταγχαμών(αριστερά), Ουαλός(Δεξιά)

Ο Τουταγχαμών με τον αναβάτη Δ.Π

Ο Κίνγκ Μπίλ με τον αναβάτη Τόλη

Κούρσα 1400 μέτρων: Εβρι γκρέιν.(1ος απο αριστερά), Φιντελίτο(δεύτερος από αριστερά), Τράνστεντ Γουέι(μέση), Ντάρκ Φάλκον(πρώτος από δεξια με μαύρες παροπίδες)
1400 μέτρα λίγο πριν τον τερματισμό. Εβρι γκρεϊν(από μέσα με ροζ κράνος), Τράνστεντ Γουέι(μπροστά με μπλέ μπλούζα) και πίσω τους ο Φιντελίτο

Ο ίππος Δέξιππος με τον αναβάτη Δ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου