18 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτη άφιξη στο έπαθλο πρωτοχρονιάς! Σαρωτικός ο Σκαραμπόκιο και εξαιρετικός ο Μολότωφ.


 
Ο Μουταμακίν με τον Λαζαρίδη

Ο Σκαραμπόκιο με τον Μαστοράκη
Ο Μολότωφ με τον Εντιόν


Ξεκίνησε η νέα ιπποδρομιακή χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση μετά το 2014 χθες την Παρασκευή, να επιφυλάσσει εκπλήξεις αλλά κυρίως θέαμα αν όχι θαύματα. Συγκεκριμένα στο καθιερωμένο έπαθλο πρωτοχρονιάς με αρκετά φαβορί, όπως ο νικητής του ντέρμπι Άρατος, ο Γκάτσυ Τσάμπιον, αλλά και ο πρωτοεμφανιζόμενος Σαρπ λουκάουτ, να διεκδικούν τη νίκη. Παρόλα αυτά τη νίκη πήρε ο ίππος Μουταμακίν, ο οποίος έμεινε εξ αρχής τελευταίος, πολύ μακριά από τον όμιλο των υπόλοιπων αλόγων, μέχρι ακόμα και τα τελευταία 200 μέτρα(!) που τότε άρχιζε να εκδηλώνει το φίνις του και τελικώς να παίρνει μία εντυπωσιακή ίσως ακόμα και αδύνατη νίκη.
Αντίθετα με τον Μουταμακίν, ο Σκαραμπόκιο μπορεί να έχασε την μάχη για την πρωτοπορία στην αρχή της κούρσας όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο για τους αντιπάλους του στη συνέχεια και κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση.
Για μία ακόμα φορά ο ίππος Μολότωφ αποδείχθηκε απτόητος και με την δύναμη που έδειξε στην τελική ευθεία πρόλαβε τους ίππους Λεβαδειακό και Ντόκτορ Μπάννερ και κατέκτησε την πρώτη θέση.
. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου