13 Απριλίου 2016

Θεαματικές αφίξεις και νίκες για Σότγκαν Στάρτ, Τζαλέμπι και Σικάγο κάπ, επιστροφή στις νίκες για Σομούντ!

Ο Σότγκαν Στάρτ με τον Μερσινιά

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου ήταν γεμάτη θέαμα και εντυπωσιακές μάχες ανάμεσα στους ίππους που συμμετείχαν. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα άνοιξε με την επάνοδο του Σομούντ στις νίκες σε μία κούρσα των 1200 μέτρων. Ο προαναφερθέν ίππος όταν μπήκε στην τελική ευθεία έδειξε ανωτερότητα και “ξεκόλλησε” από τους αντιπάλους του στα τελευταία μέτρα. Στη δεύτερη και τρίτη θέση τον ακολούθησαν οι Αρμιτζέρ και Καρλίν αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ιπποδρομία ακολούθησε μία σκληρή μονομαχία μεταξύ τριών φοράδων. Η Τζαλέμπι, η Καλάμιτη Τζέιν και η Ρήγκαλ Φάλκον προσπάθησαν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, η οποία κρίθηκε ουσιαστικά στα τελευταία μέτρα όπου η Τζαλέμπι κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση από τη Καλάμιτη Τζέιν ενώ λίγο πιο πίσω τους συμπλήρωσε τη τριάδα η Ρήγκαλ Φάλκον.

Έπειτα ήρθε η σειρά του Σικάγο κάπ να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο πλέων 10ετής ίππος μετά τη νικηφόρο επάνοδό του πριν από λίγες εβδομάδες κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη ξεπερνώντας στο τέλος τον Μπιγκ Χάρτ και αφήνοντας στη τρίτη θέση την Μπιούτιφουλ Στόρη.

Η κατά πολλούς όμως σημαντικότερη ιπποδρομία έγινε στο έπαθλο Irish Thor Marketing Trophy, όπου ο Σότγκαν Στάρτ διατήρησε την παράδοση απέναντι στον Λιουάμη καταφέρνοντας να τον ξεπεράσει στα τελευταία μέτρα. Σημαντικός παράγοντας στη νίκη του ίππου έπαιξε η αλάνθαστη ίππευση από τον Γιώργο Μερσινιά ο οποίος πανηγύρισε έντονα στο τέλος τη νίκη.

Τζαλέμπι(αριστερά), Καλάμιτη Τζέιν(κέντρο) και Ρήγκαλ Φάλκον(δεξιά) μονομαχούν για τη νίκη 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου