2 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη της νέας σεζόν με δυνατές αναμετρήσεις και επιστροφές.

Τη περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε η νέα ιπποδρομιακή σεζόν υπό την διοίκηση της εταιρίας Ιπποδρομίες α.ε. Την συγκέντρωση σημάδεψαν οι σπουδαίες αναμετρήσεις και οι σημαντικές επιστροφές.
Ο Αλ μπαάχι (Μάριος) κερδίζει. Δεξιά ο Σικάγο Κάπ (Εντιόν) και αριστερά ο Σήκρετ Ρέμπελ (Δημητσάνης)
Στην πρώτη κούρσα της ημέρας η οποία ήταν και ιπποδρομία αξίωσης τη νίκη πήρε ο Αλ μπαάχι με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή ο οποίος επέστρεψε νικηφόρα μετά τον τραυματισμό του στην Κύπρο. Ο Αλ μπαάχι επιτέθηκε στην είσοδο της ευθείας και προσπέρασε τον Σήκρετ Ρέμπελ ο οποίος ανέλαβε να οδηγήσει στο ξεκίνημα. Στα τελευταία μέτρα ο Σήκρετ Ρέμπελ άρχισε να “κάθεται” με συνέπεια να τον προσπεράσει και ο Σικάγο Κάπ με φίνις την ώρα που ο Αλ μπαάχι κατακτούσε τη νίκη
Η Ντόντ τελ χερ (Μερσινιάς) θριαμβεύει των αντιπάλων της.
Στη τρίτη ιπποδρομία της ημέρας νικήτρια αναδείχθηκε η Ντόντ τελ χερ η οποία ήταν το απόλυτο φαβορί για την επικράτηση. Μ ε μία εξαιρετική εκκίνηση και γενικά ίππευση από τον Μερσινιά η φοράδα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από την αρχή και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της διαδρομής σημειώνοντας έτσι μία εύκολη νίκη πολύ μακριά από τον δεύτερο ίππο. Στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν η Μισις Μποτζάνγκλς και Περσεφόνη αντίστοιχα.
Ο Γκρίζλη Μπέαρ (Κρητικός) κερδίζει τον Χίλαλς Γκόλντ (Μερσινιάς)
Η πέμπτη ιπποδρομία ήταν η θεωρητικά πιο απρόβλεπτη σε όλο το πρόγραμμα. Οχτώ κορυφαίοι σπρίντερ κλήθηκαν να μονομαχήσουν σε μια κούρσα 1100 μέτρων με τον νεότερο του ομίλου Γκρίζλη Μπέαρ, με αναβάτη τον Κρητικό ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση, να κάνει ένα σπουδαίο φίνις και να παίρνει τη νίκη προσπερνώντας τον Χίλαλας Γκόλντ που έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Για τις πίσω θέσεις μονομάχησαν οι υπόλοιποι ίπποι αλλά τελικά ο Τζιαρίνο, που επέστρεψε μετά από καιρό, να κατακτά την τρίτη θέση και τον φιλότιμο Τζιν Τραπ την τέταρτη. Ο νικητής της κούρσας παρουσίασε σπουδαία χαρακτηρίστηκα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Στη όγδοη και τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος σειρά για να πρωταγωνιστήσει είχε ο Νταμπάρτον Ροκ  ο οποίος παρόλο που ξεκίνησε τελευταίος πραγματοποίησε το ισχυρό του φίνις και προσπέρασε όλους τους αντιπάλους του εύκολα, χαρίζοντας την τρίτη νίκη στον Δημητσάνη. Από τους υπόλοιπους την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ρέντ Ράμεσης ενώ τη τρίτη ο Ομπλίντερέιτ ενώ πρόβλημα ρινορραγίας αντιμετώπισε ο Τοπκόουτ και τερμάτισε τελευταίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου