23 Φεβρουαρίου 2015

Τριπλός θρίαμβος του κ.Θεολόγου. Εύκολα Γκίβινγκ Όρντερς και Παναθήναια.



Ο Τζιαρίνο με τον Παναγιώτη Δημητσάνη

Ο Μπρότονς Άρτ με τον Καποδίστρια

Ο Νάσμι με τον Καποδίστρια

Η Γκίβινγκ Όρντερς με τον Παναγιώτη Δημητσάνη

Ο Παναθήναια με τον Μάριο Χριστοφή
Μεγάλες” κούρσες πραγματοποιήθηκαν στις συγκεντρώσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής. Η πρώτη ημέρα είχε πρωταγωνιστή τον κ. Παναγιώτη Θεολόγου αφού οι εκπρόσωποί του κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κούρσες που συμμετείχαν. Συγκεκριμένα οι ίπποι: Τζιαρίνο, Μπρότονς Άρτ και Νάσμι με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους κέρδισαν την νίκη και τις εντυπώσεις. Ο 4ετής Τζιαρίνο παρέμεινε αήττητος στο Μαρκόπουλο και πέτυχε εύκολα παράλληλα την πρώτη νίκη του στα 1400 μέτρα αφήνοντας τους υπόλοιπους πίσω να παλεύουν για τις τιμητικές θέσεις.
Με μία αξιόπιστη εμφάνιση ο 6ετής Μπρότονς Άρτ βρίσκοντας τις κατάλληλες για αυτόν συνθήκες επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες επικρατώντας των αντιπάλων του. Δεύτερος τερμάτισε ο Αλ Μπαάχι και τρίτος ο Σομούντ.
Την τρίτη νίκη για τον κ. Θεολόγου πέτυχε ο 4ετής Νάσμι που ξέφυγε στην είσοδο της ευθείας και κατάφερε να αντέξει στο φίνις του Πολιορκητή που τερμάτισε δεύτερος. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αρτεμάκος.
Την Παρασκευή ήρθε η σειρά της Γκίβινγκ Όρντερς να επικρατήσει και να κατακτήσει το έπαθλο Ήρας. Η 7ετής φοράδα έκανε το 1-2 με την ομόσταυλή της Μπιούτιφουλ Στόρυ η οποία την πλησίασε στο τέλος χωρίς όμως να της δημιουργήσει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα.
Επίδειξη δύναμης έκανε ο 9ετής Παναθήναια που κυριάρχησε των αντιπάλων του και πέτυχε μία σπουδαία νίκη. Στην δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι Γουάιζ άπ και Τακούνας αντίστοιχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου