7 Μαρτίου 2015

Σόου μη δε λάϊν για όλα τα μέτρα κερδίζει το έπαθλο ταχύτητος. Πέντε στα πέντε ο Τζιαρίνο, εύκολα η Γκίβινγκ Όρντερς.


 
Ο Σόου μη δε λάϊν με τον Παναγιώτη Δημητσάνη

Ο Τζιαρίνο με τον Εντιόν

Η Γκίβινγκ Όρντερς με τον Παναγιώτη Δημητσάνη

Είναι αναμφίβολα το κορυφαίο δίδυμο του Ελληνικού ιπποδρόμου τη δεδομένη στιγμή. Σόου μη δε λάϊν και Πηκ Θρη έχουνε αποδείξει σε όλους με τις κορυφαίες εμφανίσεις τους το τελευταίο καιρό ότι δεν τους συναγωνίζεται κανένας τόσο στις μεγάλες όσο... και στις μικρές αποστάσεις όπως είδαμε την Πέμπτη στη κλασσική κούρσα του επάθλου ταχύτητος που είχε μόνο τέσσερις συμμετοχές αλλά πολύ θέαμα. Από την αρχή της κούρσας στην πρωτοπορία βρέθηκαν μαζί ο Σκαραμπόκιο και ο Δανδής αφήνοντας τους ομοπροπόνητους του κ. Θεολόγου ,να συγκαλπάζουν, μακριά τους. Όσο όμως περνούσε ο χρόνος ο Πηκ Θρη και ο Σόου μη δε λάϊν πλησίαζαν όλο και περισσότερο τους δύο πρώτους με αποτέλεσμα να τους προσπεράσουν στην τελική ευθεία, να κάνουν το 1-2 και τον Σόου μη δε λάϊν να κατακτάει μια σπουδαία νίκη.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τον στάβλο του κ. Θεολόγου με τον τετραετή Τζιαρίνο να διατηρεί το αήττητο σερί του και να επικρατεί εύκολα των Σομούντ και Σήκρετ Ρέμπελ.
Την Παρασκευή η Γκίβινγκ Όρντερς κατέκτησε την 19τη νίκη της καριέρας της επικρατώντας καθαρά της ομοπροπόνητης Μπιούτιφουλ Στόρυ στην ποιοτικότερη κούρσα της ημέρας. Στην τρίτη θέση έμμεινε η Τάτσ Πέϊπερ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου