3 Μαΐου 2015

Ιπποδρομίες Δοξάτου 2/5/15

1000 μέτρα λίγο πριν το τέλος. Από αριστερά προς δεξιά Φαίδων(μαύρο μπλουζάκι), Γκασπάρ(κόκκινο μπλουζάκι), Ποσέιντον Γκρεϊ(κίτρινο μπλουζάκι)
1400 μέτρα λίγο πριν το τέλος. Από αριστερά προς δεξιά Δέξιππος(μπλε μπλουζάκι), Έβρι γκρέιν οφ σάντ(μαύρο μπλουζάκι), Γκούνιαν(κόκκινο μπλουζάκι)
1800 μέτρα λίγο πριν το τέλος. Από αριστερά προς δεξιά Γουέλς Άρτιστ(κόκκινο μπλουζάκι), Γιόβαν(μαύρο μπλουζάκι), Σεμπερβίρενς(κόκκινο μπλουζάκι)




Χθες το απόγευμα στον ιππόδρομο του Δοξάτου πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες ιπποδρομίες. Όπως περιμέναμε, από τις συμμετοχές, το θέαμα ήταν πλούσιο και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί, παρά τις κακές αρχικά συνθήκες λόγω της ασθενούς βροχόπτωσης, απόλαυσαν το πανέμορφο αυτό άθλημα.  Στη πρώτη κούρσα, δηλαδή αυτή των 1000 μέτρων, νικητής αναδείχθηκε ο ίππος Φαίδων που δεν άφησε κανέναν αντίπαλό του να τον απειλήσει στην τελική ευθεία. Την δεύτερη θέση κατάφερε να “κλέψει” στον τερματισμό ο Ποσέιντον Γκρεϊ από τον Γκασπάρ που τερμάτισε τρίτος.
Στα 1400 μέτρα έγινε μια γρήγορη κούρσα με τον περσινό νικητή Δέξιππο να επαναλαμβάνει την περσινή του επιτυχία και να κατακτά την πρώτη θέση μπροστά από τον ίππο Γκούνιαν που τερμάτισε δεύτερος. Φέτος μάλιστα ο Γκούνιαν  συμμετείχε για πέμπτη συνεχή φορά στις ιπποδρομίες του Δοξάτου και είναι η τέταρτη φορά στα πέντε αυτά χρόνια που τερματίζει στην δυάδα. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Έβρι γκρέιν οφ σάντ που δεν κατάφερε να πάρει την ρεβάνς για της κούρσες το 2013 όπου είχε τερματίσει δεύτερος πίσω από τον Γκούνιαν. Παρόλα αυτά παραμένει εντός τριάδας από το 2011.
Στα 1800 μέτρα ο ίππος Γουέλς Άρτιστ τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο την καριέρα του κερδίζοντας την ιπποδρομία με χαρακτηριστική άνεση. Οι 5 επόμενοι ίπποι τερμάτισαν σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους αλλά στο βάθρο μαζί με τον Γουέλς Άρτιστ βρέθηκαν οι Γιόβαν και Σεμπερβίρενς που τερμάτισαν στη δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου