27 Σεπτεμβρίου 2015

Άνετα οι Μπουστάουν Μποϋ και Στέπτερν, καλύτερος ο Αλ μπαάχι



 
Ο Μπουστάουν Μποϋ με τον Δημητσάνη
Ο Στέπτερν με τον Δημητσάνη
Ο Αλ μπαάχι με τον Καποδίστρια
Εκτός από τις τρεις ιπποδρομίες (στην προηγούμενη ανάρτηση) που έγιναν την Παρασκευή, διεξήχθησαν επίσης και τρεις κούρσες της ΒΗΕ κλάσης. Το πρόγραμμα της ημέρας είχε ανοίξει με την επάνοδο του Μπουστάουν Μποϋ στις νίκες. Ο 4ετής ίππος βρέθηκε από νωρίς στην πρωτοπορία και έμεινε εκεί μέχρι και το τέλος αφού δεν επέτρεψε στον Τζιν Τραπ να του δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τρίτος τερμάτισε ο Χίλαλς γκόλντ.
Περίπου το ίδιο πράγμα έγινε και στην επόμενη κούρσα. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Στέπτερν, ο οποίος δεν απειλήθηκε ποτέ και από κανέναν καθ όλη τη διάρκεια της κούρσας. Από εκεί και πέρα για τις πίσω θέσεις προσπάθησαν πολύ αλλά τελικά δεύτερος τερμάτισε ο Μασουέρτε με φίνις από τα 600 μέτρα και τρίτος ο Γκάμπυ.
Στην τελευταία κούρσα που μας ενδιαφέρει ο ίππος Αλ μπαάχι, που τελικά πείρε την νίκη και σημείωσε την καλύτερη επίδοση της ημέρας, οδήγησε από την αρχή τον όμιλο των οχτώ ίππων που συμμετείχαν στη κούρσα. Στο ύψος περίπου των 600 μέτρων ο φορμαρισμένος  Λάιτ πάρτικλ έκανε ανέβασμα βρέθηκε δίπλα του να συγκαλκπάζει όμως λίγο μετά την είσοδο στην τελική ευθεία ο Αλ μπαάχι αποσπάστηκε αφήνοντάς τον στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Μουνχάμερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου