27 Σεπτεμβρίου 2015

Εύκολα η Πιέμανς γκίρλ το Μακεδονομάχων, ωραίες νίκες για Νάσμι και Σκουίζ μάι μπρέιν (έπαθλο Δοξάτου).



 
Η Πιέμανς Γκίρλ με τον Δημητσάνη
Η Σκουίζ μάι μπρέιν με τον Καποδίστρια
Ο Νάσμι με τον Μάριο





Την Παρασκευή 25/9 πραγματοποιήθηκαν στο Μαρκόπουλο πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από εύκολες επικρατήσεις και συναρπαστικές μονομαχίες. Στο κλασικό έπαθλο Μακεδονομάχων νικήτρια αναδείχθηκε μία πολύ φορμαρισμένη φοράδα που για πολλούς θεωρείται η καλύτερη στην ηλικία της (4 χρονών). Πρόκειται για την Πιέμανς γκίρλ η οποία συνέχισε το νικηφόρο σερί της, φτάνοντας πλέον τις 14 νίκες, κατακτώντας κλασικό έπαθλο στο οποίο ήταν οι μοναδική φοράδα που συμμετείχε. Από τους αντιπάλους της αυτός που έκανε μία αξιόλογη κούρσα, μετά από ρεπό, ήταν ο Χάους κάπτεν που με φίνις κατάφερε να “κλέψει” τη δεύτερη θέση από τον Φιλίπ.
Μία άλλη ενδιαφέρων κούρσα ήταν το έπαθλο Δοξάτου στο οποίο φέτος συμμετείχαν μόνο φοράδες ενώ πέρυσι συμμετείχαν ποιοτικότεροι ίπποι και νικήτρια είχε αναδειχθεί η Γκίβινγκ Όρντερς(http://gounian.blogspot.gr/2014/02/blog-post_25.html). Φέτος την νίκη κατέκτησε η Σκουίζ μάι μπρέιν που δεν άφησε πολλά περιθώρια στις αντίπαλές της να την απειλήσουν. Δεύτερη τερμάτισε η Σίλκελυ και τρίτη η Πένυγουέιτ.
Παράσταση για δύο εξελείχθηκε η κούρσα των 4ετών και άνω στην ΙΕΕ κλάση με τους Νάσμι και Φυγόνικο να δίνουν τη δική τους μάχη στην τελική ευθεία και τον πρώτο να παίρνει την νίκη αποκρούοντας τις επιθέσεις του δεύτερου. Στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Άγιας Γκίφτ.
(σε επόμενη ανάρτηση οι τρεις τελευταίες κούρσες της συγκέντρωσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου