9 Μαΐου 2016

Ο Ρέμινις νικητής του επάθλου Λευκού Πύργου, ωραία νίκη του Δολαριούλη, ξανά εύκολα ο Σαχ Σεχραγιάρ!

Το περασμένο Σάββατο έγινε μία ακόμη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, αυτή τη φορά στο Μαρκόπουλο. Το κλασσικό έπαθλο του Λευκού Πύργου αποτελούσε τη σημαντικότερη κούρσα της συγκέντρωσης. Δυστυχώς οι συμμετοχές ήταν μόνο τρεις και έτσι ίσως δεν είδαμε αυτό που περιμένουμε να δούμε (λίγο περισσότερο ανταγωνισμό). Τη κούρσα κατάφερε να πάρει ο ίππος Ρέμινις ο οποίος παραμένει αήττητος στις τελευταίες τρεις συμμετοχές του. Οδηγούμενος στο “κεφάλι” από την αρχή της κούρσας και με τη σημαντική βοήθεια του Εντιόν, ο κορυφαίος σπρίντερ τη δεδομένη στιγμή στο Μαρκόπουλο κέρδισε για άλλη μια φορά της εντυπώσεις. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γκρύλη Χάουζ ενώ στη τρίτη η Μπιούτιφουλ Στόρυ.
 Την εξαιρετική του φόρμα διατήρησε ο ίππος Δολαριούλης ο οποίος μετά τη προηγούμενη νίκη του, όπου είχε τερματίσει ταυτόχρονα με τον Αλ Μπαάχι, κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του και να κερδίσει μία ακόμα κούρσα στα 1600 μέτρα. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Μπρόντονς Άρτ και τη τρίτη ο Μπουστάουν Μπόυ.

 Σε μία άλλη κούρσα, αυτή τη φορά στα 1200 μέτρα ένας άλλος ίππος έδειξε πως βρίσκεται στο αποκορύφωμα της φόρμας του. Ο λόγος για τον Σαχ Σεχραγιάρ που από την αρχή της κούρσας επιδίωξε και κατάφερε να βρεθεί στην πρωτοπορία. Χωρίς να εμποδιστεί από κανέναν αντίπαλό του, έστριψε πρώτος στη τελική ευθεία και απομακρύνθηκε από τον δεύτερο Λιουάμη που ούτε και αυτός δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη δεύτερη θέση. Τη τρίτη θέση κατέκτησε με φίνις ο Νταπάρτον Ροκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου