18 Μαΐου 2016

Σάρωσαν στην Επανομή τα άλογα του Δοξάτου!


Οι ιδιοκτήτες των νικητών του ιππικού ομίλου Δοξάτου

Με βροχερό καιρό (όπως έχει συνηθιστεί στις τελευταίες ιπποδρομίες) αλλά τον κόσμο να δίνει το παρών διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο οι ιπποδρομίες της Επανομής με τους ίππους από τον ιππικό όμιλο Δοξάτου να θριαμβεύουν και να κατακτούν θέσεις στο βάθρο και στις τρεις κούρσες.
Αρχικά στην κούρσα των 1800 μέτρων ο ίππος Παρίζιαν Άρτ με μία εξαιρετική ίππευση από τον Γιάννη Ψαραδάκη κατάφερε να πάρει την νίκη, αφού πρώτα έμεινε πίσω και με σταδιακό ανέβασμα προσπέρασε τους αντιπάλους του επιτυγχάνοντας έτσι να πάρει την ρεβάνς από τον Ματάβια Μπέι ο οποίος τερμάτισε δεύτερος εύκολα. Στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Πρεστίσιμο.
Στη κούρσα των 1000 μέτρων μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο ίππος Γκασπάρ ο οποίος παρουσίασε μία θετική άνοδο στην αγωνιστική του κατάσταση. Για τη δεύτερη θέση έδωσαν μάχη ο Σεμπερβίρενς και ο Κίνγκ Μπίλ με τον πρώτο να υπερισχύει τελικά στο τέλος και να αφήνει τον αντίπαλό του στη τρίτη θέση. Λίγο πιο πίσω τερμάτισε ο Μπέρλεϊ ο οποίος είχε μία καλή εκκίνηση όμως δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει.

Στη κούρσα των 2400 μέτρων για πρώτη φορά υπήρηξε νικητής από τον ιππικό όμιλο Δοξάτου. Πρόκειται για τον ίππο Γουέλς Ρουαγιάλ που έδειξε ανωτερότητα και κατέκτησε τη νίκη με τεράστια διαφορά. Ο Ντόκτορ Μπάνερ που τερμάτισε τρίτος επιχείρησε να ακολουθήσει το ρυθμό του πρώτου χωρίς όμως να καταφέρνει να τον απειλήσει. Στη Τρίτη θέση τερμάτισε ο Θουκιδίδης από το Δοξάτο ο οποίος παρόλο που βρέθηκε τελευταίος σε μεγάλη απόσταση (περίπου 50 μέτρα) και με ερασιτέχνη αναβάτη στη σέλα του, κατάφερε να προσπεράσει τους υπόλοιπους αντιπάλους του και να τερματίσει τρίτος. Να σημειωθεί ότι η τελευταία κούρσα πραγματοποιήθηκε χωρίς τα start καθώς δεν υπήρχε ρεύμα.
1000 μέτρα τελευταία στροφή

1000 μέτρα: Ο Γκασπάρ(κίτρινη παρωπίδα) κατευθύνεται στον τερματισμό. Από πίσω διακρίνονται οι Σεμπερβίρενς και Μπέρλεϊ 

1000 μέτρα από δεξιά προς αριστερά: Σεμπερβίρενς, Κίνγκ Μπίλ, Μπέρλεϊ και Μπλέυκης Μπόυ

Ο Παρίζιαν Άρτ κερδίζει στα 1800 μέτρα
Ο Παρίζιαν Άρτ με τους ιδιοκτήτες του
Ο ιδιοκτήτης του Γουελς Ρουαγιάλ πανηγυρίζει με τον αναβάτη του.

2 σχόλια: