16 Ιουνίου 2016

Έσπασε το σερί του Σαχ Σεχραγιάρ, ωραία νίκη για Σάρπ Λούκαουτ, εντυπωσιακοί Τσολίμα και Σικάγο Καπ.

Εντυπωσιακές ιπποδρομίες πραγματοποιήθηκαν χθες στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου. Το πρόγραμμα είχε εφτά ιπποδρομίες στις οποίες συμμετείχαν αρκετά καλοί ίπποι. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ιπποδρομία όπως και οι δύο προηγούμενες μεταδόθηκαν ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι Μακεδονία TV το οποίο ανέλαβε την παρουσίασή τους. Έτσι όποιος φίλιππος επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθεί τις ιπποδρομίες του Μαρκόπουλου οι οποίες θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα και θα παρουσιάζονται από το Μακεδονία ΤV.
Στις χθεσινές ιπποδρομίες λοιπόν, όπως αναφέρθηκε και στον τίτλο, έσπασε το αήττητο σερί του Σαχ Σεχραγιάρ από τον ομόσταυλό του Νταμπάρτον Ρόκ. Ο πρώτος από την αρχή της κούρσας βρέθηκε στη πρωτοπορία, ως συνήθως, αλλά αυτή τη φορά πιέστηκε από τους ίππους Γκάμπυ αρχικά και Παναθήναια αργότερα. Με την είσοδο στη τελική ευθεία ο Σαχ Σεχραγιάρ ξεκόλλησε από τους αντιπάλους του αλλά ο Νταμπάρτον Ρόκ, έχοντας πιο δυνατό βήμα κατάφερε να τον προσπεράσει και να τον αφήσει δεύτερο. Στη Τρίτη θέση τερμάτισε ο Σότγκαν Στάρτ.
Ωραία νίκη κατάφερε να πάρει ο Σάρπ Λούκαουτ μπροστά από τον Λόρντ Κλάιντ. Ο δεύτερος μάλιστα στα τελευταία 300 μέτρα κατάφερε να περάσει τον πρώτο όμως τελικά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση. Στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Κη Σοσάιετη.

Εντυπωσιακές νίκες κατάφεραν να πάρουν οι: Σικάγο Κάπ και Τσολίμα. Ο πρώτος έδωσε μία δυνατή μάχη με τον 4ετή Κάλλιστο και τον Μπίγκ Χάρτ οι οποίοι οδήγησαν την κούρσα αλλά στο τέλος δέχθηκαν την επίθεση του και τελικά υπέκυψαν. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Τσολίμα στην τελευταία ιπποδρομία ο οποίος έκανε ένα πολύ δυνατό φίνις και ξεπέρασε τους Δολαριούλη, Γκρύλη Χάουζ και Μπρόντνς Άρτ. Δεύτερος τερμάτισε ο Μπρόντονς Άρτ για λίγα χιλιοστά μπροστά από τον Δολαριούλη. Στη συγκεκριμένη ιπποδρομία αγωνιστικέ μετά από καιρό ο Σόου μη δε λάιν αλλά παρουσίασε προβλήματα και τερμάτισε τελευταίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου