25 Ιουνίου 2016

Εκπληκτικοί Μούρινγκ Μαστ και Μπλού Λότους, ωραία επικράτηση του Νάσμι.

Μούρινγκ Μάστ 
Ο Μπλού Λότους με τον Ροδόλφο. Πίσω ο Ομπίντερεϊτ με τον Ψαραδάκη
Μία αρκετά ελκυστική ιπποδρομιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Τετάρτη στο Μαρκόπουλο με αρκετά μεγάλες αποδώσεις, στο στοίχημα, και εντυπωσιακές αφίξεις. Από τις πέντε ιπποδρομίες που διεξήχθησαν ξεχώρισαν τρεις ίπποι με τις νίκες τους. Συγκεκριμένα ο ίππος Μούρινγκ Μαστ, που ανήκει στον κ.Γκέτσικα από την Νιγρίτα, παρουσιάστηκε σε εκπληκτική φόρμα και κέρδισε τον ίππο Μπάμπουρ, ο οποίος τελευταία κυριαρχούσε στις συμμετοχές του και κατακτούσε τις νίκες την μία μετά την άλλη. Ο Μούρινγκ Μάστ βρέθηκε στο “κεφάλι” από την αρχή της κούρσας δίνοντάς της, τον ρυθμό που επιθυμούσε ο αναβάτης του ίππου Κώστας Μαστοράκης, μπήκε στην τελική ευθεία με διαφορά την οποία επιχείρησε να κλείσει ο Μπάμπουρ χωρίς να καταφέρει παρόλα αυτά να πάρει την νίκη. Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπουρ χάριζε αρκετά κιλά στον νικητή(63 ο Μπάμπουρ έναντι 55 του νικητή Μούρινγκ Μάστ) χωρίς όμως το γεγονός αυτό να μειώνει την εμφάνιση του νικητή. Τρίτος τερμάτισε ο Σότγκαν Στάρτ.

Εντυπωσιακή νίκη σημείωσε ο Μπλού Λότους έναντι του Ομπλίντερεϊτ. Ο δεύτερος οδήγησε τον όμιλο των αλόγων όμως ο Μπλού Λότους απεδείχθη πιο δυνατός στην ευθεία και κατάκτησε ακόμα μία νίκη, τη τρίτη του διαδοχική. Τη θέση μετά τον Ομπλίντερεϊτ πήρε ο Φλάι ον Μπάι με εντυπωσιακό φίνις.

Στο κλείσιμο της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης επανήλθε στις νίκες ο ίππος Νάσμι. Σε μία ιπποδρομία με εννιά συμμετοχές (τις περισσότερες της ημέρας) στην απόσταση των 1200 μέτρων ο εκπρόσωπος του κ.Θεολόγου, ο οποίος δήλωσε ότι το συγκεκριμένο άλογο είναι από τα καλύτερά του, κατέκτησε τη νίκη τερματίζοντας μπροστά από τον Μέταβο λίγο πριν το τέλος. Στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Φυγόνικος. Παρακάτω ακολουθεί βίντεο με όλες τις κούρσες τις ιπποδρομιακής συγκέντρωσης καθώς και μία φωτογραφεία με τις συμμετοχές της επόμενης συγκέντρωσης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:30 και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το blog Γκούνιαν the Best και από το Μακεδονία TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου