3 Ιουλίου 2017

71ο Ελληνικό Ντέμπι: συμμετοχές και αναβάτες!

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:http://www.horseraces.gr/sites/default/files/IppodrProgramma_05072017_web.pdf

Σε 1 μέρα και 22 ώρες από τώρα θα διεξαχθεί στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου η κορυφαία συγκέντρωση της χρονιάς. Σε αυτή ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι όπου θα συμμετάσχουν τελικά 7 ίπποι. Ας δούμε λοιπόν τους συμμετέχοντες ίππους, καθώς και τους αναβάτες που θα τους ιππεύσουν




Άγγελος(Ιδιοκτήτης: Παναγιώτης Θεολόγου, Προπονητής:Παναγιώτης Θεολόγου, Αναβάτης: Παναγιώτης Δημητσάνης)
Ο τρόφιμος του κ. Θεολόγου έχει συνολικά 6 συμμετοχές πετυχαίνοντας 1 νίκη(στις 25 Φεβρουαρίου μπροστά από τον Αϊμ γουόρκινγκ χιερ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στο Ντέρμπι) και τερματίζοντας δύο φορές στη 2η ή 3η θέση. Ο Άγγελος αποτελεί την ελπίδα του κ.Θεολόγου για την διάκριση σε ένα Ντέρμπι που είναι το μόνο τρόπαια που λείπει από τη συλλογή του.
Αναβάτης του θα είναι, ο κορυφαίος Παναγιώτης Δημητσάνης με πέντε νίκες σε Ντέρμπι και μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Θα επιδιώξει φέτος να κερδίσει το 71ο Ντέρμπι και να ισοφαρίσει τους πρωτοπόρους Μιχάλη Ξυνό και τον Βαγγέλη Κεράτσα στις 6 νίκες.


Αϊμ γουόρκινγκ χίερ(Ιδιοκτήτης:Aegean Stables, Προπονήτρια:Ειρήνη Κεράτσα, Αναβάτης:Κωνσταντίνος Καποδίστριας)
Ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων των Aegean Stables. Είναι ο ίππος με τις περισσότερες συμμετοχές στο Μαρκόπουλο(συνολικά 9) ανάμεσα στους 7 διαγωνιζόμενους. Παρόλα αυτά έχει περιοριστεί σε δύο δεύτερες θέσεις και τρεις τρίτες θέσεις, χωρίς δηλαδή να σημειώσει ακόμα νίκη.
Έχει εξασφαλίσει μία πολύ καλή ανάβαση και πρόκειται για τον Κύπριο Κωνσταντίνο Καποδίστρια ο οποίος είναι ο πολυνίκης της Κύπρου τα δύο τελευταία χρόνια και πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία.



Γιουτόκινγκτουμη(Ιδιοκτήτης:Aegean Stables, Προπονήτρια:Ειρήνη Κεράτσα, Αναβάτης:Δημήτρης Δρόσος)
Το (θεωρητικά) μεγάλο φαβορί του προσεχούς Ντέρμπι. Έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές αλλά και δύο νίκες στο ενεργητικό του ο δεύτερος εκπρόσωπος των Aegean Stables θα τα δώσει όλα για να χαρίσει την πρώτη νίκη Ντέρμπι στον στάβλο. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και μένει να την επιβεβαιώσει και μεθαύριο.
Αναβάτης του είναι ο Δημήτρης Δρόσος με τον οποίο και κατέκτησε το Κριτήριο 3ων. Ο Δημήτρης Δρόσος βρίσκεται στο top 5 των αναβατών τις τελευταίες δύο χρονιές με αξιόλογες επιτυχίες, ενώ έχει κερδίσει ένα Ντέρμπι, το 2012 με τον Μπίγκ Χάρτ.


Δαναός(Ιδιοκτήτης:Ιπποφορβείο Ελιάς, Προπονητής:Αλέκος Γιατράς, Αναβάτης:Μιχάλης Ξυνός)
Ίππος ποιοτικός και αξιόλογος, έχει τρέξει εφτά φορές και έχει σημειώσει 2 νίκες και 4 πλασέ(2η ή 3η θέση). Σημαντικότερες του επιτυχίες ήταν το Κύπελλο Ηνιόχου και η δεύτερη θέση στο Winter Challenge 2ων πίσω από τον Κόραλ Τζέμ. Θα τα δώσει όλα για την νίκη και μάλιστα αν την πετύχει θα είναι η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για τους ιδιοκτήτες του και τον προπονητή του, μετά από τον Στάργωρ το 2015 και τον Μέντωρ το 2016.
Ραντεβού με την ιστορία θα δώσει ο αναβάτης του Δαναού αφού αν κερδίσει την ιπποδρομία θα περάσει στην πρώτη θέση των αναβατών με τα περισσότερα Ντέρμπι. Ο λόγος φυσικά για τον Μιχάλη Ξυνό, έναν αναβάτη με τεράστια επιτεύγματα και πάρα πολές νίκες και διακρίσεις στην καριέρα του. Θα τα καταφέρει άραγε;


Κόραλ Τζέμ(Ιδιοκτήτης:Κουίνς γουέι Α.Ε,Προπονήτρια:Ειρήνη Κεράτσα, Αναβάτης Γιάννης Λαζαρίδης)
Έχει τρεις συμμετοχές μία νίκη και ένα πλασέ. Η νίκη του ήταν θριαμβευτική και σημειώθηκε επί του Δαναού στο Winter Challenge 2ων. Κύριο όπλο του, το ισχυρό του φίνις στα τελευταία μέτρα του αγώνα.
Θα τον ιππεύσει ο Γιάννης Λαζαρίδης ένας έμπειρος αναβάτης που έχει κερδίσει και το Ντέρμπι του 2006 με τον Πάρφορο. Έχει πολλές συμμετοχές στη καριέρα του και έχει διακριθεί σε μεγάλες ιπποδρομίες.


Μομουρ(Ιδιοκτήτης:Μάριος Κουτσομήτης-Στάβλοι Κενταύρων, Προπονήτρια:Αλίκη Καβρουλάκη, Αναβάτης:Εντιόν)
Με μόλις δύο συμμετοχές στο ενεργητικό του δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στους προηγούμενους αγώνες του αφού δεν έχει τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις. Το Ντέρμπι θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την αξιολόγησή του.
Ο Εντιόν ανέλαβε να καβαλήσει τον Μομούρ και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον κύκλο του αλόγου. Πέρσι ήταν ο τρίτος κορυφαίος αναβάτης της χρονιάς και  φέτος θα επιδιώξει να κερδίσει το Ντέρμπι για πρώτη του φορά.


Νέστορας(Ιδιοκτήτης: Αφοί Παρασκευόπουλοι- Στάβλοι Μεσσηνίας, Προπονητής: Χάρη Χαραλάμπους, Αναβάτης Γιώργος Μερσινιάς)
Γιος του σπουδαίου Κίνγκ Φοίβου, νικητή στο Ντέρμπι του 2010, θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του διάκριση στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου. Μέχρι στιγμής έχει τρεις συμμέτοχες χωρίς κάποια επιτυχία.

Αναβάτης του θα είναι ο Γιώργος Μερσινιάς, ένας έμπειρος και ταλαντούχος αναβάτης που τα τελευταία χρόνια σημειώνει άνοδο στην καριέρα του ως αναβάτης. Θα προσπαθήσει να βγάλει το μέγιστο από τον ίππο του με σκοπό την πρώτη του νίκη σε Ντέρμπι. Σημαντικότερη επιτυχία του για φέτος ήταν το κύπελλο Ερμή με το αυτσάιντερ Φάουστο.

πηγή πληροφοριών:ippobet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου