23 Ιουλίου 2017

Εκπληκτικός ο Σίλας Τρήτ κέρδισε ακόμα ένα Κύπελλο, σπουδαίες εμφανίσεις από Λεβαδειακό και Σλεϊνς Κάστλ!




Στην πρώτη ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο ΕΣΧΑΑΝ(1:29.11) ξεκίνησε καλά, τον πίεσε ο αναβάτης του, ο Εντιόν Τσέλα, για να μείνει με τους πρώτους, αυτός ανταποκρίθηκε και μπαίνοντας στην ευθεία πέρασε στην πρωτοπορία και νίκησε με σαρωτικό τρόπο. Ο ΒΕΤΕΡ(1:31.06) ακολούθησε τέταρτος πάνω στην κούρσα με την είσοδο της ευθείας προωθήθηκε στην δεύτερη θέση και έμεινε εκεί αποκρούοντας το φίνις του ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1:31.07) που ακολουθούσε πιο πίσω, αλλά στην ευθεία όπως πάντα έδειξε για ακόμη μια φορά την συνεχόμενη φόρμα του.
Η δεύτερη ιπποδρομία ήταν στην απόσταση των 1000 μέτρων και νικητής αναδείχθηκε ο ίππος Φαρμασιούτικαλ και μάλιστα εύκολα. Με την εκκίνηση της ιπποδρομίας ο Μιχάλης Ξυνός τον προώθησε στην πρωτοπορεία, όπου και έθεσε τον δικό του ρυθμό στην κούρσα. Έτσι μπήκε ξεκούραστος στην τελική ευθεία και κατέκτησε την νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Γκρίζλη Μπέαρ κάνοντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση, σε μία όμως μικρότερη απόσταση από αυτές που τρέχει συνήθως. Ίσως έτσι να έδειξε ότι αρέσκεται σε μικρότερες αποστάσεις. Τρίτος τερμάτισε ο Ντεϊβερντιντο με συνεχή πίεση από την εσωτερική.
Στην τρίτη ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, η ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(1:01.21) πήρε «πεταχτή» εκκίνηση και σε σχέση με το ντεμπούτο του κι από εκεί και πέρα ο αναβάτης της, ο Παναγιώτης Δημητσάνης δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να φτάσει στη νίκη. Δεύτερη η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(1:01.59) που ακολούθησε αμέσως δεύτερη τη νικήτρια και έμεινε εκεί μέχρι τέλους. Τρίτη η ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(1:01.91) που δεν έφυγε απόλυτα καλά στην εκκίνηση, είχε και ένα μικρό κλείσιμο, αλλά στην συνέχεια έδειξε μαχητικότητα και βέβαια έβαλε υποψηφιότητα για επόμενη κούρσα, τώρα πλέον που «έφαγε» και την κούρσα.
Η τέταρτη ιπποδρομία, μία κούρσα φοράδων, ήταν πολύ εντυπωσιακή αφού η νίκη κρίθηκε τελικά πάνω στο ταμπλό. Στην πρωτοπορεία βρέθηκε εξαρχής η Σάνσετ Ντάζλ, ιδιοκτησίας του κ.Γκέντσικα από την Νιγρίτα, και επιχείρησε να μείνει εκεί μέχρι το τέλος, δείχνοντας αρκετά δυνατή για να το πετύχει. Στα τελευταία μέτρα όμως ήρθε με φίνις η Ματίλντας Λο, που ήταν και το φαβορί της ιπποδρομίας και λίγο πριν το τέλος προσπέρασε την Σάνσετ Ντάζλ η οποία έκανε μία πολύ δυνατή εμφάνιση. Στη τρίτη θέση τερμάτισε η Ντάνσινγκ Ρεϊνμποου.
Από εσωτερική προς εξωτερική: Άγγελος, Σλεϊνς Καστλ, Ντοντ κράη φορ μη. Πίσω Φάουστο.

Την πέμπτη ιπποδρομία κέρδισε ο ίππος Σλεϊνς Κάστλ μετά από ένσταση στον ίππο Άγγελο, για παρενόχληση στην τελική ευθεία. Πράγματι στο ύψος των 100-50 μέτρων πριν το τέλος α αναβάτης του Άγγελου κλείνει τον Σλεϊνς Κάστλ που κάνει δυνατό φίνις και φαίνεται ότι θα κερδίσει. Πριν από αυτό ο ίππος Άγγελος είχε έρθει και πάλι σε επαφή, αυτή τη φορά με τον Κλάουντ Μπέρστ που οδήγησε μέχρι τα τελευταία 200 μέτρα. Ετσι λοιπόν η τελική διάταξη άλλαξε τους δύο πρωτοπόρους και έφερε τον Σλεϊνς Κάστλ πρώτο και τον Άγγελο δεύτερο. Τρίτος τερμάτισε ο Ντόντ Κράη φορ μη που έτρεξε πολύ δυνατά και απείλησε να κλέψει και την νίκη.
Η αιχμή της ημέρας ήταν το έπαθλο Λευκού Πύργου, μία σπουδαία ιπποδρομία που συμμετέχουν οι ποιοτικότεροι ίπποι. Έγινε ένας καταπληκτικός αγώνας και την νίκη πήρε τελικά ο Σίλας Τρητ, το άλογο των Κυπέλλων, νικώντας στο νήμα τον εκπληκτικό Μπάμπουρ. Παρόλα αυτά η νίκη του Σίλας Τρητ έχει μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι έρχεται από μεγάλη αποχή και ότι ξεκίνησε τελευταίος και μακριά από τους υπόλοιπους. Μετά λοιπόν από την κακή του εκκίνηση πιέστηκε πολύ νωρίς από τον Μιχάλη Ξυνό για να ακολουθήσει τους πρώτους. Αντίθετα ο Μπάμπουρ ήταν πρώτος καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής, μπήκε πρώτος στην ευθεία, τον προσπέρασε ο Σίλας Τρητ όμως επανήλθε και κόντεψε να κλέψει την νίκη από τον εμφανώς κουρασμένο Σίλας Τρητ που πιέστηκε από νωρίς και ήρθε από ρεπό. Στη τρίτη θέση ήρθε ο Τούντορ Εμπαϊρ που κόντραρε όσο μπορούσε τους πρώτους, οι οποίοι αποδείχθηκαν ισχυρότεροι. Ίσως αν ήταν λίγο νεότερος όπως οι αντίπαλοί του να τους προσπερνούσε.
Στην τελευταία κούρσα την νίκη πήρε ο Λεβαδειακός που αυτή τη φορά ιππεύθηκε, εξαιρετικά, από τον Δημητσάνη και έφτασε σε μία ωραία νίκη επί του 9ετή Μολότωφ που για ακόμα μία φορά έδειξε δυνατός παρά την ηλικία του. Τρίτος τερμάτισε με φίνις ο 11ετης(!) Μασουέρτε που ακόμα προσπαθεί και κάνει μερικές καλές εμφανίσεις




πηγή:ippobet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου